SIGURNOSNA VRATA

21 Nov, 2011

SOBNA VRATA

Generalna — Autor sigurnosnavrata @ 14:13
Neophodan i veoma interesantan deo zivotnog prostora su SOBNA VRATA. Da bi prostor u kojem zivite bio potpun i jedinstven vodite racuna da UNUTRASNJA VRATA koja postavite budu estetski lepa i kvalitetna. SOBNA VRATA spajaju i razdvajaju kako u figurativnom smislu tako i u fizickom. Otvorena SOBNA VRATA u zavisnosti kakve su boje mogu da unesu mir ili nemir u prostoriju u kojoj su postavljena zato odabir boje mora da bude adekvatan i da se provede vise vramena i paznje birajuci je.
Na ambijent i izgled ne utice samo boja vec i oblik i materijal. Dimenzije i oblik VRATA bilo da su ULAZNA VRATA, SOBNA VRATA moraju da se uklapju u stil same kuce. Jednokrilna UNUTRASNJA VRATA postavljaju se u dnevni boravak, kuhinju i spavacu sobu. Uza SOBNA VRATA postavljaju se na kupatila ili ostave. ULAZNA VRATA su sira i obicno su dvokrilna na cijoj izradi se kombinuju razliciti stilovi i materijali dok SOBNA VRATA vecinom se proizvode od MEDIJAPANA.  
MEDIJAPAN je prirodni materijal lak za obradu i odrzavanje. Daje posebnu notu svakoj prostoriji u kojoj su SOBNA VRATA OD MEDIJAPANA postavljena. Posebni  dekorativni efekti mogu se postici ubacivanjem stakla u VRATA cime se postize propustanje prirodne i vestacke svetlosti. Uz zavisnosti od boje i vrate stakle stvaraju se jedinstveni prostorni efekti. SOBNA VRATA BEOGRAD kroz ovaj katalog dali su ponudu svih vrsta sobnih vrata u svim kombinacijama boja i dezena.
SOBNA VRATA CENE mozete pogledati u svim katalozima ili na sajt-u proizvodjaca cija ponuda vam se ucinila interesantnom.

Komentari

 1. A kakva je zvucna izolacija vrata od medijapana?

  Autor Milisav — 30 Jan 2012, 13:30

 2. Nisam za to da se ubacuje staklo u sobna vrata pogotovu zbog dece.

  Autor Sasa — 22 Jun 2015, 18:41

 3. medijapan za sobna vrata? To bih hteo da vidim, mislim da medijapan nije idealan za vrata, previse skup, i nepotreban, za sobna vrata najbolja je furnirana iverica ili PVC.

  Autor nenad — 22 Jun 2015, 23:20

 4. Bez dileme za sobna vrata treba birati pvc stolariju, jer je najjeftinija i najekonomicnija.

  Autor Faribo — 07 Jul 2015, 13:11

 5. Sobna vrata treba da budu lagana, da se uklapaju u enterijer i da daju dobru zvucnu izolaciju.
  Slazem se da staklo na vratima nije najsrecnije resenje, ali je dobra stvar kada je u pitanju osvetljenje prostorije.

  Autor pvc stolarija — 15 Jul 2015, 19:00

 6. Sobna vrata treba da imaju dobru izolaciju. Kvalitetno staklo, sto da ne.

  Autor aluminijumska stolarija beograd — 16 Jul 2015, 09:08

 7. Jednostavno, sobna vrata treba da budu pvc vrata iz praktično ekonomskih razloga .. ulazna vrata treba da budu aluminijumska zbog svojih karakterisitka ..

  Autor Majstor gradjevinac — 18 Sep 2015, 00:26

 8. Ljudi sta je vama? Sobna vrata i izolacija? koliko ce kostati takva vrata? Jedino ako imate muzicko studio u nekoj od soba. Vec sam rekao iverica ili PVC.

  Autor nenad — 20 Sep 2015, 16:49

 9. Medijapan u sobna vrata? Može i karton onda, ili bolji papir za časopise. Doduše, zavisi koliki je potreban nivo zvučne izolacije između prostorija.

  Autor Bravar — 05 Okt 2016, 15:35


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.rs